توضیحات
شیر سروو SSDC6SM
شیر سروو هیدرولیک را میتوان به عنوان یک شیر کنترل جهتدار در نظر گرفت. درواقع این یک محرک پنوماتیک یا هیدرولیکی است که میتواند راههای بیشتری را که از طریق آن مایعات در گردش هستند، ایجاد کند. این شیرآلات در طراحی ساده و ناهموار بوده و قابلیت موقعیتیابی بینهایت متغیری را دارند. شیرهای سروو قادر به کنترل جهت جریان هستند. همچنین دارای دستگاههای سنجش خاصی هستند که موقعیت مناسب و سرعت یک محرک را امکانپذیر میکنند. از شیرهای سروو در سیستمهای هیدرولیک استفاده میشود زیرا این شیرها دارای بازخورد داخلی هستند که قادر به عملکرد بهتر با قابلیت اطمینان بالا است.
در شیر سروو هیدرولیک، کار با کمک ورودی آنالوگ یا دیجیتال انجام میشود و از این ورودی برای حرکت مورد نیاز در یک سیلندر هیدرولیکی استفاده میشود. اجزای مهم در یک شیر سروو هیدرولیک، موتور گشتاور، نازل فلپر و قرقرهها هستند.
شیر سروو SSDC6SM معادل شیر 4WS2EM برند رکسروت می باشد که توسط شرکت سامان صنعت پویا ناطق به سفارش فولاد مبارکه اصفهان ساخته شده است.
انواع شیرهای سروو هیدرولیک
شیرهای سروو در دو دسته کلی تقسیم بندی می شوند:
- الکترو هیدرولیک سروو ولو
- مکانیکال هیدرولیک سروو ولو
طرز کار شیرهای سروو هیدرولیک
- ارسال شدن سیگنالهای الکتریکی مربوطه به سروو ولو
- حرکت و جابه جا شدن اسپول با توجه به جهت و مقدار سیگنال اعمال شده
- مقایسه سیگنال اعمال شده با جابهجایی اسپول
- تطبیق مختصات دریافتی از اسپول با سیگنال برای بررسی بروز خطای احتمالی
- پایان فرایند تا زمانی که سیگنال بعدی دریافت شود
اجزاء اصلی تشکیل دهنده شیرهای سروو هیدرولیک
شیر کنترل جهتی که توانایی موقعیت یابی محدود و تنظیم مقدار جریان و سرعت موتور را دارد شیر سروو می نامند. این شیرها به حسگرهای بازخورد (Feedback sensors) متصل می شوند تا موقعیت، سرعت و شتاب عملگر را به دقت کنترل کنند. همچنین در سیستم هایی که فشار، دما یا شدت جریان برای کنترل دستی زیاد باشد یا از مواد شیمیایی استفاده شود، می توان از سروو ولوها استفاده کرد. شیرهای سروو، جریان سیال را با دریافت یک سیگنال ورودی حتی از راه دور اندازه گیری کرده و موقعیت، سرعت، دما یا فشار را کنترل می کند و در واقع محل اتصال بخش الکتریکی و مکانیکی سیستم های هیدرولیک می باشد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.