اورهال

در شرکت سامان صنعت پویا با وجود دستگاههای تست پیشرفته و متخصصین مجرب، تعمیرات اساسی کلیه محصولات هیدرولیکی و پنوماتیکی صورت می‌گیرد.

اورهال پرس

پرس‌های هیدرولیک از نظر نوع و مشخصات فنی بسیار متنوع می‌باشد که این تنوع در ساختار و سیستم‌های هیدرولیک و اتوماسیون و مشخصات فنی از قبیل شکل ظاهری، ابعاد میز، نیرو، سرعت، موفقیت و عملکرد باعث ساختار پرس‌های هیدرولیک در مدل‌ها و کاربردهای مختلف شده است.

اطلاعات بیشتر

پرس هیدرولیک می‌تواند به روش‌های مختلف در سیستم اتوماسیون استفاده شود و در ترکیب با ابزارهای خاص قطعات پیچیده‌ای تولید کند. بنابراین برای یک اتوماسیون بهینه پرس‌های هیدرولیکی باید از قطعات با کیفیت بالا و پارامترهای کنترل، مانند نیروی فشار، میزان فشرده سازی و … بهره ببرد.

پرس‌های هیدرولیک از نظر نوع و مشخصات فنی بسیار متنوع می‌باشد که این تنوع در ساختار و سیستم‌های هیدرولیک و اتوماسیون و مشخصات فنی از قبیل شکل ظاهری، ابعاد میز، نیرو، سرعت، موفقیت و عملکرد باعث ساختار پرس‌های هیدرولیک در مدل‌ها و کاربردهای مختلف شده است.

پرس‌های هیدرولیک در اکثر صنایع بخصوص صنعت خودرو، لوازم خانگی، لاستیک باکالیت، آجر کاشی و سرامیک و … کاربرد فراوان دارد. در پرس‌ها از قانون پاسکال که بیان می‌کند فشار (P) در یک مایع محدود شده، ناشی از یک نیرو (F1) بر سطح مقطع آن (A1) است و باعث ایجاد نیرو (F2) در سطح مقطع (A2) می‌شود. (F2 = F1 (A2 / A1. این قانون کلی هیدرولیک می‌باشد که در پرس‌ها نیز برقرار است. بازسازی و نوسازی کلیه پرس‌های هیدرولیک تا تناژ ۵۰۰۰ تن توسط شرکت سامان صنعت پویا انجام می‌پذیرد.

اورهال پنوماتیک

طراحي و آناليز مدارهاي هيدروليك از فنوني است كه نياز به درك عميق و شناخت كامل اجزاء و المان‌هاي هيدروليك دارد. طراح با شناخت نحوه كاركرد عناصر مختلف و نحوه ارتباط آنها با توجه به نياز سيستم مدار مناسب را طراحي مي‌نمايد.

اطلاعات بیشتر

سیستم پنوماتیک نیز مانند هیدرولیک می‌باشد، اما پنوماتیک از گاز بجای مایع استفاده می‌کند. عموما در پنوماتیک از هوای فشرده استفاده می‌شود، اما نیتروژن یا سایر گازهای مشابه نیز برای مصارف خاص قابل استفاده می‌باشد. با پنوماتیک، هوا درون یک دریافت کننده، از طریق یک کمپرسور دریافت می‌شود. دریافت کننده حجم زیادی از هوای فشرده را ذخیره می‌کند. هوای پیرامون ما شامل ذرات غبار، بخار آب و سایر ناخالصی‌ها می‌باشد.

بنابراین از فیلتر و خشک کن هوا در سیستم‌های پنوماتیکی استفاده می‌شود تا هوای فشرده تمیز و خشک باشد. این موضوع به طور قابل ملاحظه ای عمر اجزا و قابلیت اطمینان را افزایش می‌دهد. سیستم‌های پنوماتیکی همچنین از گستره وسیعی از شیرها برای کنترل جهت، فشار و سرعت عملگرها استفاده می‌شود.

بیشتر سیستم های پنوماتیکی در فشار ۱۰۰ psi یا کمتر کار می‌کنند. برای بدست آوردن نیروی خاص، نیاز به عملگرهای بزرگتری در مقایسه با سیستم های هیدرولیکی می‌باشد. برای مثال، سیلندر هیدرولیکی با ۵۰mm قطر پیستون و فشار ۱۰۰۰ psi می‌تواند نیروی ۳۱۴۰ lbs تولید کند، در حالی که در پنوماتیک، با فشار ۱۰۰ psi نیاز به سیلندر حداقل قطر ۱۲۵mm می‌باشد.

اگرچه سیستم های پنوماتیکی در فشارهای پایین‌تر از سیستم‌های هیدرولیکی کار می‌کنند. اما با توجه به مزیت‌های زیادی که دارند، در بسیاری از صنایع پرکاربرد می‌کند. چون فشار هیدرولیک پایین‌تر می‌باشد، اجزا می‌توانند از متریال‌های سبک‌تر و نازک‌تر ساخته شوند، مانند آلومینیم و پلاستیک های خاص؛ در حالی که اجزا هیدرولیک معمولا از فولاد یا چدن ساخته می شوند.

سیستم های هیدرولیکی عموما صلب هستند، در حالی که سیستم های پنوماتیکی معمولا از کوشن وضربه گیر ها استفاده می کنند. سیستم های پنوماتیکی عموما ساده تر هستند، چون که هوا می‌تواند به راحتی در مسیر تخلیه شود، در حالی که در سیستم‌های هیدرولیکی، امکان تخلیه تنها از طریق برگشت به تانک امکان پذیر می‌باشد.

پنوماتیک همچنین مزیت‌هایی نسبت به روش های انتقال قدرت الکترومکانیکال دارد. موتورهای الکتریکی معمولا بخاطر گرمای تولیدی محدودیت دارند. تولید گرما معمولا در موتورهای پنوماتیکی مشکل زا نیستند زیرا جریان هوای موجود در آن، تولید گرما در موتور را تقلیل می دهد. علاوه بر این، موتورهای پنوماتیکی به علت اینکه نیاز به برق ندارند در آن از محفظه های سنگین، حجیم و گران قیمت که در موتورهای برقی استفاده می شود استفاده نمی شود.

برای تعمیر و و باز طراحی سیستم پنوماتیک خود با ما در تماس باشید.

اورهال پرس

نت مخفف نگهداری و تعمیرات است به انگلیسی به آن PM می‌گویند. PM مخفف preventive maintenance است که معنی آن می‌شود تعمیرات پیشگیرانه. البته در طول زمان اصلاحات متعددی در این زمینه بوجود آمده است از جمله اینکه بجای پیشگیرانه از پیشگویانه استفاده شده است.

اطلاعات بیشتر

مدار هیدرولیکی مجموعه ای از اجزای متصل به هم است که سیال هیدرولیکی را مصرف کننده حمل می کنند . هدف از این سیستم ممکن است کنترل ، تقویت ، خنک سازی ، کاهش بار ، شبیه سازی حرکت و … باشد. استفاده از ترکیب و حالت های مختلف قرار گیری اجزائ هیدرولیک در کنار یکدیگر باعث ایجاد مدار های جالب و متفاوت می شود. طراحي و آناليز مدارهاي هيدروليك از فنوني است كه نياز به درك عميق و شناخت كامل اجزاء و المانهاي هيدروليك دارد. شناخت علائم هیدرولیک جزء ضروری تحلیل مدار هیدرولیکی هستند. دانستن اصول اساسی کمک می کند تا طیف گسترده ای از نقشه ها را درک کنید. طراح با شناخت نحوه كاركرد عناصر مختلف و نحوه ارتباط آنها با توجه به نياز سيستم مدار مناسب را طراحي مي نمايد. معمولا براي يك عملكرد خاص ميتوان چندين طرح مختلف ارائه نمود. طراحان مجرب با شناخت كاملي كه از مدارهاي متداول هيدروليك دارند، اقدام به طراحي سيستمهاي جديد مي نمايند. معمولا مدارها به دو گروه مدارهاي متداول و مدارهاي خاص طبقه بندي مي شوند. تسلط به مدارهاي پايه راهگشاي طراحي مدارهاي پيچيده مي باشد. شرکت سامان صنعت پویا قادر است کلیه مدارات و سیستم های هیدرولیکی فرسوده و نا کارامد شما توسط متخصصین خود تعمیر و بازطراحی کند . جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

پرسهای هیدرولیک از نظر نوع و مشخصات  فنی بسیار متنوع می باشد که این تنوع در ساختار و سیستمهای هیدرولیک و اتوماسیون و مشخصات فنی از قبیل شکل ظاهری،ابعاد میز،نیرو،سرعت،موفقیت و عملکرد باعث ساختار پرسهای هیدرولیک در مدلها و کاربردهای مختلف شده است. پرسهای هیدرولیک در اکثر صنایع بخصوص صنعت خودرو – لوازم خانگی – لاستیک باکالیت – آجر کاشی و سرامیک و… کاربرد فراوان دارد. در پرس ها از قانون پاسکال که  بیان می کند فشار (P) در یک مایع محدود شده ، ناشی از یک نیرو (F1) بر سطح مقطع آن (A1) است و باعث ایجاد نیرو (F2) در سطح مقطع (A2) می شود. (F2 = F1 (A2 / A1. این قانون کلی هیدرولیک می باشد که در پرسها نیز برقرار است. بازسازی و نوسازی کلیه پرس های هیدرولیک تا تناژ ۵۰۰۰ تن توسط شرکت سامان صنعت پویا انجام می پذیرد

اورهال نمودار

بعد از اختراع ترانزیستور و مدارهای مجتمع (IC) و با پیشرفت سریع علم الكترونیك و كامپیوتر، قابلیت طراحی و پیاده سازی سخت افزار به صورت نرم افزار قابل برنامه ریزی ایجاد شد و این امکان فراهم شد که دستورات مورد نظر هر شخص در زمینه مدار مربوطه را انجام دهد به تدریج این مدارات حالت استاندارد به خود گرفت و نام پی ال سی PLC یا (PROGRAMABLE LOGIC CONTROLER)را به خود اختصاص داد.

اطلاعات بیشتر

 

بنابراین پی ال سی ابزاریست كه با توجه به حسگرهای (SENSORS) موجود و پردازش شرایط محیط كار از طریق سیگنال‌های ورودی و تحلیل کل داده‌ها مطابق برنامه داده شده، فرمان‌های لازم را در خروجی‌های مناسب صادر می‌كند. به بیانی دیگر پی ال سی مغز سیستم و كنترل در صنعت امروز می‌باشد به مرور تابلوهای قدیمی كه پر از رله و كنتاكتور و تایمر و كانتر بود، جای خود را به پی ال سی PLC و تابلوهایی با حجم کمتر  و سیم کشی فیزیکی کمتر و در عوض انعطاف خیلی عالی در داده پردازی و تغییر عملکرد دستگاه به مقتضای زمان فراهم کرده است.

اصلی‌ترین مزیت پی ال سی PLC برنامه پذیر بودن آن است و همین امر سبب انعطاف پذیری و کارایی مضاعف پی ال سی PLC می‌گردد، بنابراین در صنایع مختلف حتی صنایع هوافضا از پی ال سی استفاده می‌گردد و در هر صنعتی متناسب با آن صنعت برنامه لازم برای پی ال سی PLC نوشته و روی آن نصب می‌گردد. از قابلیت‌هایPLC  که در طول سال تکامل یافته است می‌توان کنترل ترتیبی رله‌ها، کنترل حرکت، کنترل فرآیند، سیستم های کنترل توزیع شده و شبکه را نام برد. بررسی داده ها، ذخیره سازی، قدرت پردازش، و قابلیت های ارتباطی برخی از PLC ها مدرن حدودا با کامپیوترهای رومیزی معادل هستند.

برنامه نویسی‌های مشابه پی ال سی، همراه با سخت افزار ورودی – خروجی کنترل از راه دور، کاربردهای وسیعی را برای PLC  ایجاد کرده است. به طور کلی استفاده کامپیوترهای رومیزی در صنایع سنگین، پذیرفته نیست، چون کامپیوتر دسکتاپ بر روی سیستم عامل های با پایداری کمتر از انجام PLC ها اجرا می‌شود و همچنین  به دلیل اینکه سخت افزار کامپیوتر رومیزی به طور معمول به همان سطح از تحمل به دما، رطوبت، ارتعاش، و طول عمری که سخت افزار پی ال سی طراحی شده اند، طراحی نشده است. یکی دیگر از دلایل استفاده از پی ال سی ها در واقع گرانی کامپیوتر ها نسبت به پی ال سی  است.